За нас

За фирмата

Вашият Надежден Партньор за Дървен Материал

„ТИНЕВ ГРУП“ ЕООД се занимава с преработка и търговия с дървен материал. През годините натрупахме опит, създадохме съвременна производствена база, събрахме и подготвихме ефективен екип. Ориентир за развитието ни са изискванията и очакванията на клиентите, потребностите им от качествен дървен материал за строителството, производството на мебели, изпълнението на проекти в различни сфери. 

Това ни позволява да градим  взаимоизгодни партньорства и дългогодишни отношения с постоянни клиенти, да поддържаме лидерски позиции на пазара. Те се основават на:  

  • професионално обслужване, прецизност и коректност при общуване с потребителите и изпълнение на поръчките;
  • постоянен системен контрол на качеството – от подбора на дървесината до експедирането на поръчките;
  • въвеждане на модерни технологии в производството;
  • използване на висококачествени материали и консумативи.

Имаме капацитет и мотивация за работа и винаги сме готови да разширим кръга на клиентите си. Потърсете ни, когато имате нужда от качествен дървен материал. 

Търсите качествен и надежден дървен материал?
Ние сме на ваше разположение!

ИСТОРИЯ
История

Пътят към Успеха и Превърнатите Възможности

  • Започнахме своята дърводобивна и производствена дейност през 2005 година с обем около 1000 кубични метра обла дървесина.
  • В периода 2009 – 2012 година продукцията ни беше насочена почти напълно за Турция.
  • През 2012 година обновихме машинния парк и се съсредоточихме изцяло към българския пазар с акцент върху греди, талпи, дъски и летви, готова и обработен продукт.
  • През 2019 надградихме съществуващото техническо оборудване с рендосваща машина WEINIG Profimat 23.
  • От 2021 година разполагаме със складова база в София.
  • През 2022 година добавихме вана за импрегниране и оцветяване, което ни позволява да ви осигурим импрегниран и защитен дървен материал, подходящ за употреба при всякакви условия.
Локация

Открийте ни на картата

Производствените мощности на „Тинев груп“ са разположени в град Сърница. Добиваме около 90% от дървесината в околностите на града, в Родопите. Поради природните условия, при които растат дърветата тук, дървесината е по-суха, по-устойчива и с по-добри характеристики. Това от своя страна е предпоставка за по-качествен дървен материал. Добивът ни достига до 3000 кубични метра годишно, като се секат основно бял бор, смърч и ела. 

За удобство на клиентите ни поддържаме складова база в София, квартал “Бенковски“, бул. „Лазар Михайлов“ 32. Тя е на площ 2000 кв. м, включително навес за съхранение на просушен материал – сачак, декинг, ламперия, дюшеме. Товаренето и разтоварването се извършва механизирано. Извършваме доставки за София и околността. 

Обадете ни се, ако ви интересува доставка до определено населено място. 

5/5 - (3 votes)