Уважаеми клиенти, уведомяваме Ви, че складът НЯМА да работи от 15.06.2024 до 18.06.2024г. включително

За нас

darven material tinev group
За фирмата

Вашият Надежден Партньор за Дървен Материал

„ТИНЕВ ГРУП“ ЕООД се занимава с преработка и търговия с дървен материал. През годините натрупахме опит, създадохме съвременна производствена база, събрахме и подготвихме ефективен екип. Ориентир за развитието ни са изискванията и очакванията на клиентите, потребностите им от качествен дървен материал за строителството, производството на мебели, изпълнението на проекти в различни сфери. 

Това ни позволява да градим  взаимоизгодни партньорства и дългогодишни отношения с постоянни клиенти, да поддържаме лидерски позиции на пазара. Те се основават на:  

  • професионално обслужване, прецизност и коректност при общуване с потребителите и изпълнение на поръчките;
  • постоянен системен контрол на качеството – от подбора на дървесината до експедирането на поръчките;
  • въвеждане на модерни технологии в производството;
  • използване на висококачествени материали и консумативи.

Имаме капацитет и мотивация за работа и винаги сме готови да разширим кръга на клиентите си. Потърсете ни, когато имате нужда от качествен дървен материал. 

Търсите качествен и надежден дървен материал?
Ние сме на ваше разположение!

ИСТОРИЯ
История

Пътят към Успеха и Превърнатите Възможности

  • Започнахме своята дърводобивна и производствена дейност през 2005 година с обем около 1000 кубични метра обла дървесина.
  • В периода 2009 – 2012 година продукцията ни беше насочена почти напълно за Турция.
  • През 2012 година обновихме машинния парк и се съсредоточихме изцяло към българския пазар с акцент върху греди, талпи, дъски и летви, готова и обработен продукт.
darven material tinev group2 1
  • През 2019 надградихме съществуващото техническо оборудване с рендосваща машина WEINIG Profimat 23.
  • От 2021 година разполагаме със складова база в София.
  • През 2022 година добавихме вана за импрегниране и оцветяване, което ни позволява да ви осигурим импрегниран и защитен дървен материал, подходящ за употреба при всякакви условия.
Локация

Открийте ни на картата

Производствените мощности на „Тинев груп“ са разположени в град Сърница. Добиваме около 90% от дървесината в околностите на града, в Родопите. Поради природните условия, при които растат дърветата тук, дървесината е по-суха, по-устойчива и с по-добри характеристики. Това от своя страна е предпоставка за по-качествен дървен материал. Добивът ни достига до 3000 кубични метра годишно, като се секат основно бял бор, смърч и ела. 

За удобство на клиентите ни поддържаме складова база в София, квартал “Бенковски“, бул. „Лазар Михайлов“ 32. Тя е на площ 2000 кв. м, включително навес за съхранение на просушен материал – сачак, декинг, ламперия, дюшеме. Товаренето и разтоварването се извършва механизирано. Извършваме доставки за София и околността. 

Обадете ни се, ако ви интересува доставка до определено населено място. 

4.6/5 - (11 votes)